Alla inlägg under november 2009

Av Cecilia - 13 november 2009 20:03

I förmiddags var vi ju på klubben och tränade med Anna, hennes bebis Theo och Zeke. Wilma satt i vagnen hela tiden och bara skrattade och tittade på när vi tränade. Sedan gick vi in och fikade och då fick hon en majskrok och dagen var fulländad för henneSkrattande Bex gick super bra.Tänk om det kunde stämma så på en tävling någon gång det hade varit fräckt. Douglas var lite för mycket idag. Han hade svårt att fokusera så vi körde bara några utgångspositioner och snabba ligg. Sen tog jag vippan och bommen med honom innan vi slutade. Tack Anna för en trevlig förmiddag. Roligt när någon tvingar ut enTungan ute, även om det är ett projekt att packa in allt och åka iväg. Jag har anmält Douglas till en kontakt och avslappningskurs. Tror det kan vara nyttigt för honom att lära sig att slappna av i många olika miljöer, + att han behöver komma ut och vara utan storebror.

 Hade ganska så inrutat schema för att sedan hinna bli klar till babysim. Det gick bra på babysim, vi dök. Känns läskigt de första gångerna för det känns som man dränker sitt eget barn. Men hon älskar att bada.

Nu i eftermiddags har jag känt av sprutan lite mer, har haft ont i hela kroppen precis som man har jätte hög feber, huden är öm osv. Armen har slutat ömma men det känns som att det är krig inne i kroppen och den är jätte öm. Men vi hoppas det går över tills imorgon. Men desto mer anledning att lata mig framför tven och se Idol.

ANNONS
Av Cecilia - 13 november 2009 08:36

Fanns inte en tanke på och be om att få ligga för att slippa svimma när jag skulle ta sprutan. Tala om att det gick på löpande band. 7 stationer ställ er i en av köerna, ta av jackan och dra upp ärmen, ha idkort framme ja snabbt gick det men jag fixade det utan att svimma. Så idag har jag lite värk i armen men det kan man ju överleva med om man slipper bli sjuk. Nu på förmiddagen ska vi åka till klubben och träna med Anna och Zeke sedan är det babysim för Wilma och mig i eftermiddag.  Tyvärr kan ju inte Andy vara med nu när han bytt jobb, så vi får gå självaRynkar på näsan I helgen händer inte så mycket. Vi har lite och fixa på lördag och på söndag har jag avslutning med agilitygruppen så det blir nog en skön slappehelg. Nästa lördag är det dags för mig och Bex att göra entré på lydnadsplan igen. Hoppas på bättre förutsättningar denna gång. 28 startande, en Lappis till Kanel och Anki.

Ha en trevlig helg alla om jag inte skriver under helgen!

ANNONS
Av Cecilia - 11 november 2009 16:24

Att gentesta var ju inte så billigt Obestämd, skit vad dyrt det blev med allt som allt, minns inte jag betalde så mycket sist fast då gjorde jag det i samband med en utställning. Det är bara och hoppas det är bra så folka kanske vill använda honom i avel sen så kan man ju få tillbaka lite. Men nu är det gjort och det är iväg skickat. Vad gör man inte för sina älsklingarFlört. Men Douglas var rätt rolig för han skrek och rykte med tassen när hon tvättade men när hon stack sa han inte ett knyst. Han är inte som alla andra men han är underbar ändå. Skulle varit och tränat ikväll men det blev inget, ganska skönt enligt mig för jag är rätt trött. Vår lilla söta prinsessa är rätt intensiv just nu, mycket mer aktiv, sover mindre och har tyvärr ärvt mammas humör om man inte klarar av sakerSkäms, så man behöver vara med henne rätt mycket nu. Men det är mysigt men man är rätt slut när det är kväll. Kände att hundarna behövde ha något ändå idag,  så när Wilma skulle sova middag passade jag på att klä mig i regnkläder och gå en lång runda på 1h 40 min. Wilma sov nästan hela vägen. Imorgon ska jag åka iväg för att ta vaccinet, har varit i valet och kvalet hur jag ska göra. Dels för jag är sjukt spruträdd och sedan för det känns som man vet så lite om biverkningar osv. Men jag har bestämt mig för och ta den för att hjälpa till att skydda Wilma eftersom hon inte blir vaccinerad.

Av Cecilia - 10 november 2009 20:08

Ja idag har varit en bättre dag än igår. Wilma och jag har varit på gympa idag, det gick jätte bra hon tycker det är super roligt. Men efter en timmes regnig promenad innan vi skulle på gympa kändes det som ett mega projekt och duscha hundar och ta in en smutsig och blöt vagn, tanken var att åka till mobilia efter gympan men det blev för stort projekt idag. Så vi sattsar på det som projekt imorgon. Hälsa på Andy på sitt nygammla jobb, handla någon body och titta runt. Skickade iväg ett lite mindre trevligt mail till Götnehus idag om att vi inte tänker bekosta något och att vi kräver att de fixar allt. För det visar sig nu att vi har större tomt än vi satt staket på, för elskåpet som står på gatan står egentligen på vår tomt så det ska flyttas. Vilket betyder att där blir ett stort glapp mellan vårt staket och trottoaren, blir man trött och irriterad eller SkrikandesHade en förväntan att hinna åka och träna hundarna idag, men tiden bara försvann för mig i kväll. Så det fick bli lite träning här hemma inne. Lite trix och konster, platsläggande och dirigering. Båda tyckte det var super kul och var på hugget. Får väl vara nöjd med det lilla och inse att man inte alltid hinner vad man villGlad. Började shapa in en ny konst på var och en, Bex skulle slicka sig runt munnen och Douglas nicka med huvudet. vi får väl se hur det går.

Vid de vita strecken ska trottoaren börja. Innanför det är vår tomt tydligen...............

  

Av Cecilia - 9 november 2009 19:25

Vilken hemsk dag. Dagen började med för lite sömn i natt pga. att Wilma drömde massor. När vi sedan gjort allt morgonen innebär och gjort oss klara att gå ut, kommer jag ut har de plockat bort 3 sektioner sten från vår uppfart + rivit min mur för att de ska lägga trottoar. Blir man ledsen eller och de återställer inget för det är ju inte deras fel att Götnehus har gjort fel med tomtgränsernaSkrikandes När jag sedan ska gå måste jag ha hjälp att lyfta över vagnen över hållet som är mellan huset och vägen. Då kommer det en snäll liten man och ska hjälpa mig. Innan jag hinner reagera har mina hundar farit mot honom hoppande och skällande.......nu börjar det koka inom mig. Han försvarar dom snällt med att de ville ju bara hälsa. Ja OCH...hade jag haft 2 pittbull med samma beteende hade ingen sagt så. Och visst det var ju vad dom ville och tyvärr fick dom ju beröm för vad de gjorde eftersom jag ej hann stoppa det innan. Tycker inte att de ska behöva hälsa på alla och ska de hälsa får de faktiskt göra det ordentligt, dom kan ju men de peppar ju upp varandra så de blir helt galna båda 2. Inte nog med det hela promenaden igenom okej delar av den var de totalt helt odrägliga, lyssna vad är detSkrikandes Dessutom har de plaserat elskåpet utanför vår tomt fel så vi har egentligen mer tomt än vad vi satt stakett på, tror jag blir knäpp......Kommer hem ska sätta mig och fylla i pappren till optigen, har gjort allt och ska fylla i koden....går det inte. Efter en stund kom jag på att det var för att den inte gäller från den 10, nu var jag rätt galen efter allt detta. Så det blir och göra om allt imorgon Rynkar på näsan. Nu är det kväll och förhoppningsvis när jag vaknar imorgon, har jag massa energi och allt bara flyter på. För sådana här dagar är pyton!

En söt bild på Douglas som surfar med husse.

  

Av Cecilia - 8 november 2009 18:58

Fast denna helgen känns som vi hunnit med mycket. I fredags var vi på babysim och sedan åkte jag till mitt jobb för att se barnen uppträda. Ska villigt erkänna att jag längtar faktiskt tillbaka till jobb lite. Även om jag tycker det är jätte mysigt att gå hemma. Bild på Wilma i badet.

  

Hela lördagen gick åt att åka till ikea och köpa möbler till Wilmas rum och hyller till förrådet och sedan skruva ihopa alltRynkar på näsan Men oj vad bra det blev!!Wilmas rum blev super och förrådet blev jätte bra med massa utrymmen, så även om det var en heldag så är vi jätte nöjda. Här sitter Wilma ute i trädgården när vi gör det sista med bygglampa på för det hann bli mörkt. Tur att vi har så snäll unge som bara finner sig.

  

Hann även lägga ett buljong spår i lördags. La ett lite längre på gräs med en 90 graders vinkel. Bex gick väldigt bra när han väl koncentrera sig. Han var svår att få och starta. Douglas gick ordentligare än sist och jobbade med näsan i marken men är fortfarande för het och vill för mycket vilket gör att han slarvar en del.

Idag har jag haft kurs och det fungerade bra. Bex var med och visade lite på stationern och sedan hade vi teori massage och streching så då var Bex "modell". Efter kursen åkte jag till dukat bord hos mamma och pappa. Hela släkten var samlad för kalkonmiddag. Ja släkten är ju inte så storGlad

På onsdag ska jag ta blodprov på Douglas till Optigen. Så får vi hålla tummaran.

Ha en super vecka alla!!

Av Cecilia - 5 november 2009 15:25

Idag var en sådan dag. Wilma var pigg och glad ända till kl.9 när hon ätit för andra gången då klädde jag på henne och hon somnade söt i vagnen. Jag klädde på mig och hundarna, tog spårsaker med och gick ut. La ett rakt spår med buljong inte så jätte långt eftersom det var ett tag sedan. Sedan gick vi en runda för att komma tillbaka och ta det efter en stund. Började med Douglas, han var lite för het på gröten idag och tog luftburet nästan halva spåret, men sista delen jobbade han på bra på marken. Bex var också på G, men mycket mer metodisk och jobbade på marken så gott som hela tiden. Vilket gladde mig för det brukar vara tvärt om. Dom blev ju inte så trötta och jag kunde lagt längre, men de har åtminstone fått jobba lite idag Glad. Imorgon är det babysim och sedan ska jag till mitt jobb och titta på när barnen uppträder. Ska bli mysigt! På lördag är det hemma fixar dag. Förrådet ska göras vid med hyllor och Wilmas rum ska möbleras klart. På söndag ska jag ha kurs. Bex ska få följa med själv, för vi ska vissa lite och sedan ska vi ha teori massage och stretching, så då behöver jag ha en lugn hund och visa på och dit räknas inte DouglasSkrattande. Ha en trevlig helg alla!!

Av Cecilia - 4 november 2009 19:39

Jag brukar inte klaga på vädret. Brukar vara väldigt duktig att ta på mig kläder efter väder. Men idag var det sjukt kallt fast det var 2+ men vinden var ju inte nådig här nere i Skåne. Har som måtto att hundarna ska få minst en runda om dagen som är 40min eller mer, fast idag sprack det. Det gick inte och vara ute fast man hade hur mycket kläder som helst på sig, man frös ända in i benmärgen ändåRynkar på näsan I morse innan jag sätt hur mycket det blåste hade jag en idé om att jag skulle gå förmiddagsrundan med hundarna, lägga ett buljong spår och sedan låta dom ta det på hemvägen eftersom Wilma nästan alltid somnar i vagnen när vi går. Men nä...det får bli en annan dag. I eftermiddags snöade det till och med. Men mina hundar tyckte det blev för blött så de valde och gå in istället....vet inte om de inte är äkta lapphundarSkrattande Fast iförsig när väl snön ligger på marken blir de ju tosiga så nog är de lapphundar.

Igår hade vi avslutning med aktivitetsgruppen. Vi hade gjort en bana med uppgifter som de haft under kursens gång som de fick gå och medan de väntade fick de prova lite aktivitetsleksaker. Banan bestod av slalom, hopp, tunnlar, klätterhinder(ett mini A), sitt/ligg stanna kvar, cirkuskonst, leta korv i 3 konor på rad, ett buljong spår och sist sakuppletande. Alla klara det fint och alla verkade super nöjda med kursen vilket är jätte roligt.

Presentation


En blogg om mina kära hundar och deras träning och tävlingar. Även ett och annat inlägg om vår älskade prinsessa Wilma

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bex och Douglas med Blogkeen
Följ Bex och Douglas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se