Alla inlägg under juni 2010

Av Cecilia - 16 juni 2010 21:58

Idag följde killarna med till klubben när jag skulle ha valpkurs. Vi hann med ett kort lydnadspass på plan. Bex tyckte det var lite för varmt för att jobba men gjorde allt ändå men inte med jätte energi. Douglas jobbade på bra men fick black out i ställandet. Men de andra momenten gick ok. Apporten funkar inte heller men den klarade vi oss utan på Bex, så där lägger jag inte ner så mycket vikt.

Valpkursen gick bra många trevliga hundar och ägare. De är så söta de små.

Fairdogs Fantasia, Tassi är rund om magen valpar beräknas komma i början på juli vilket är snart. Ska bli så spännande och se.

Imorgon ska jag iväg och rida turridning på Islandshäst. Fick det i julklapp. Ska bli jätte kul men det är flera år sedan jag red sist så jag lär väl inte kunna gå på fredag   

Av Cecilia - 15 juni 2010 21:17

Ja Bex har fått vilodag idag. Inget honom emot att ligga i trädgården. Han ligger fortfarande ute och kl.21  Men Douglas har varit ute med husse och sprungit en runda. Så han ligger här inne i soffan och myser med mig. Imorgon tänkte jag ta dom med ner till klubben om det inte är för varmt. Tänkte isåfall träna lite lydnad innan valpkursen och så får de vila ibilen sen, men det förutsätter att det inte är för varmt.

Av Cecilia - 14 juni 2010 21:26

Ja då var vi tillbaka i vardagen igen. Andy jobbar och veckorna rullar på i full fart. Min kära sambo berättade för mig i dag att det bara är 49 dagar kvar tills jag börjar jobba  , tack för den precis vad man vill höra......

Idag har vi varit på agilityträning. 4 små korta banor, stationer med klurigheter. Douglas var super duktig och verkligen på G. Bex var också jätte duktig dock lite slö. Men det är ju inget nytt på träning när vi väl kommer på tävling tänder han till som tur är.

Imorgon ska jag in och jobba igen några timmar, på ett möte.

Denna vecka är full proppad. Onsdag börjar jag valpkurs, torsdag ska jag rida islandshäst, fick i julklapp. Ska försöka hinna blogga ändå denna veckan.

Av Cecilia - 13 juni 2010 19:17

Vilken kille jag har. Han överraskade mig väldigt positivt och gjorde ett super bra MH. Han löste alla uppgifterna precis som man önskar, stolt över honom. Totalt skottfast, kampade på fast skotten sköts och utan leksak tittade han på annat medan skotten kom. Vi var tidiga i Varberg eftersom jag inte visste hur långtid det tog, så vi passade på och öva vippan på deras plan innan.

En super mysig Cia-Douglas dag  

Här kommer lite bilder från idag. Tusen tack Yvonne för hjälpen och fota!

Leka är roligt!  

En klockren kamp position med tyngdpunkten bakåt.

Jag fångade den       

  Ja lite läskiga var dom men inte jätte.

Mamma jag är inte så säker på att jag vågar gå förbi. Efter övertalning så gick han fram.  

Beskrivaren gav oss så mycket beröm och hon tyckte det var ett mycket trevligt ekipage och en mycket trevlig hund! Jag sträcker stolt på mig!

Av Cecilia - 12 juni 2010 22:19

Ja idag tog vi upp träningen igen efter 2 veckors semester. Det blev lite lydnad i trädgården. Gick riktigt bra med båda killarna. Semester är inte alltid fel..... Efter lydnadspasset fick Bex dra Wilma en runda.

Han var jätte pigg och travade på nästan hela vägen och Wilma satt bara och mös och såg ut som en     .

När vi kom hem började jag, träna Douglas framför kärran. Lite obehagligt men vi kom så långt som att dra den 2-3 steg. Tror bara lillkillen behöver övertygas om att den inte är så farlig.

Imorgon åker jag och Douglas till Varberg för att göra MH. Ska bli mycket intressant med tanke på att Douglas har lite spöken i sig själv  Antingen ballar han ur helt och tycker det är fruktansvärt obehagligt eller blir han lite tuff. Vi får väl se vad som händer imorgon. Funderade på att vänta lite till men jag tror inte att själva testet blivit annorlunda om jag väntat lite till. Det är så extremt ändå. Håll tummarna att han tycker det är ok och jobbar på!

Idag springer min kära sambo broloppet 2,1 mil, enligt mig är man inte normal om man gör det frivilligt. Men vi har ju olika intresse. Jag och Wilma ska åka ner och ta emot honom i mål i kväll!

Av Cecilia - 12 juni 2010 22:16

Nya valpbilder ligger på Lenas blogg på hemsidan (www.perssonskennel.se). Min älskade Sambo klarade broloppet över förväntan! Är mycket stolt över honom!

Av Cecilia - 10 juni 2010 20:22

Hemma igen efter turen till småland. Vi hann med att gå ett viltspår och sedan lite valpmys och busrace. Sedan har vi även hunnit med och hälsa på lite släkt på Andys sida.

 

Inte så lätt och ta bra bilder på de små trollen men här är de 5 bastanta små killar. Den som var helt vit börjar få cream tecken och den som var ljus cream börjar mörkna lite. Ska bli spännande och få se dom live en gång till när de är 7 veckor.

 

Den här lilla killen fick jag ett extra band till av olika anledningar.     

Av Cecilia - 6 juni 2010 20:08

Nu är vi hemma igen efter en skön semester på Zakhyntos. Vädret har dock varit mycket blandat allt från regn till strålande solsken, så några pepparkakor är vi inte. Fast det hade vi inte varit ändå oavsätt om det varit sol då hade vi nog mer likant nykokta kräftor  . Killarna blev helt tokiga av lycka när vi kom hem. Så mysigt att vara hemma igen. I morgon blir det tvättning och packning igen för på tisdag åker vi upp till småland och tittar på Bex bebisar. Vi ska även hinna hälsa på lite släkt och jag hoppas Lena och jag hinner med några viltspår också. Vi åker hem på torsdag igen. För på fredag ska jag gå in och jobba.....ja ni läste rätt. Jag ska jobba en heldag  Vi ska göra höstens planering.

Imorgon ska jag försöka hinna med ett agilitypass på morgonen med Erica och Nico.

Presentation


En blogg om mina kära hundar och deras träning och tävlingar. Även ett och annat inlägg om vår älskade prinsessa Wilma

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards