Alla inlägg under januari 2011

Av Cecilia - 3 januari 2011 19:38

Idag passade jag på och åka till mamma och pappa och låta Wilma sova där medan jag åkte ut och spårade med killarna på udden. Eftersom Bex var så sjukt omotiverad sist tänkte jag att då gör jag spår med godis i vissa fotsteg. La ett till Bex och 2 till Douglas. Bex hade en vinkel och Douglas 2 i det ena och en i det andra. Började köra Douglas på ett av spåren, han gick som vanligt noga och med massa energi. Bex var super motiverad, bara för jag endast lagt ett spår till honom. Men han gick med energi och var noga, super nöjd matte. Douglas andra spår gick också bra men han var lite mindre noga, men fullt godkänt.

Sen blev det en långtur vid udden!

Nattarunderna får bli vid Klagshamns udden några dagar till, fortfarande många som missat nyårsafton och behöver skjuta upp sina raketer  

Av Cecilia - 1 januari 2011 20:02

Men tyvärr inte raketerna  Måste vara rätt många som missade 12 slaget igår eftersom det skjuts en hel del i kväll också  , till Bex fasa. Allt funkade super fram till kl.21 Plegget tog inte tillräckligt så han sov bara en liten stund när de sen börja skjuta mycket vakna han och satt och hyperväntilerade. Så jag vet inte om jag tycker det är lönt och plegga. Blir ju värre att han är pleggad och stressar upp är ju mer påfrestande. Sen hade vi konstiga grannar på gården brevid som började smälla sina smällare kl.01, man blir så trött och arg, hade jag precis fått honom lite lugn. Har skrivit upp exakt allt jag gjorde detta nyår så får jag ta en diskussion med veterinären. En ide till nästa år är att lägga honom i bilburen i garaget hos mamma och pappa för där hörs det nog inte speciellt mycket, vi får väl se. Buren stod i garderoben så där låg jag och Douglas och höll honom sällskap. Jag var hemma för jag mådde dåligt. Ont i hela kroppen och halsen. Douglas var hur coll lugn som helst och låg bara och sov, vilket var super skönt!

Nytt år nya utmaningar och nya mål    Här kommer lite kort från julen.

  Killarnas julbord!   Tomte 1   En av de bästa julklapparna

Tomte 2  

Presentation


En blogg om mina kära hundar och deras träning och tävlingar. Även ett och annat inlägg om vår älskade prinsessa Wilma

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards