Alla inlägg under augusti 2011

Av Cecilia - 9 augusti 2011 20:31

Idag fick killarna lite hoppteknikövningar. Så de är upphoppade till på lördag   Sedan körde jag lite slalomingångar och fart i slalomen. Båda killarna jobbade på super bra. Lite övertända båda två men det är bara positivt med extra energi.

Douglas fick till sin stora glädje följa med Husse på en löparrunda nu ikväll, 3 1/2 km. Tror att Douglas uppskattar att vardagen börjar komma ikapp oss  

Av Cecilia - 7 augusti 2011 20:02

Ja det blev en lång dag med väldigt blandade resultat. Douglas var först ut, hoppbanan rätt ok. Fick dock massa tidsfel eftersom jag behövde ta slalomen med mig på fel sida. Jag valde att göra det för annars hade jag aldrig varit i tid till de andra hindrena. Detta har vi precis börjat träna på så han blev lite osäker.Men vi nollade med tidsfel så jag är nöjd. Han kunde haft mer fart idag. Men var kanske lite trött från gårdagen. Agilitybanan nollade vi och hade inga större missar mer än att vippan är äcklig och tar tid att ta sig över där av tidsfel.

Bex var positiv idag och hade fart. Men i agilityklassen var det väldigt många missförstånd. Vet egentligen inte vad som hände. Efter några hinder stannade Bex och skällde ut mig och sen fortsatte han   Hoppbanan var super klurig med mur. Blev en vägran på muren och sen skickade matte mig på fel håll på hindret så där blev också en disk. Men inget fel på tempot här heller   Nu blir det vila och lätt träning inför nästa helgen. Lördag agility i Råå och söndag utställning Ronneby.

Av Cecilia - 6 augusti 2011 15:58

Idag har vi varit i Burlöv och tävlat rallylydnad. Douglas var nummer 1 av 22 startande. Måste nog säga att jag är rätt stolt över honom och jag tror han börjar mogna. Han går mer och mer från klarhet till klarhet. Lite skall när vi gick in, men då var folket rätt nära oss. Lite okoncentrerad emellanåt men fullt godkänt för och vara första tävlingen. Vi skrapade ihop 77 poäng och är där med godkända. Vi kunde haft 87 om hans matte hade kunnat räkna till 3   Skulle backa 3 steg men backade 2. Fick 10 minus pga. det.

Bex gick inte speciellt bra idag heller, dock bättre än Eslöv men absolut inte godkänt. Även här gjorde jag fel så vi blev underkända. Jag råkade få kopplet för långt ner så jag knäade för att jag skulle få upp det och inte snubbla, detta räknades då som jag knäade för att sträcka kopplet och få med mig hunden  Men tror ändå inte vi blivit godkända. Han var väldigt seg och ointresserad. Är lite orolig över honom, tycker han har varit väldigt slö och omotiverad ett tag. Är rädd han fått något skit från fästingarna igen. Ska kolla hur han beter sig imorgon på agilitytävlingen annars får jag väl ringa veterinären för att be dom ta ett blodprov. Men jag tror jag ska pausa Bex ett tag när det gäller tävling förutom agilityn som han tycker är roligt.

Av Cecilia - 3 augusti 2011 21:09

I dag var det sista gången på rallylydnaden. Jag gjorde ett taktiskt drag och tog Douglas med istället för Bex, om Bex inte får göra något nu innan helgen kanske han orkar tävla både lör och sön. Douglas var väldigt duktig idag och uppförde sig super på kursen! Hästarna börjar kanske hitta hem  Älskade Douglas!


Jag har gjort världens miss..........Hittar ingen av kritiklapparna från Tvååker   Är det någon som vet om man kan få kopier?? Douglas viktigaste kritiklapp någonsin, cert och Bir.

Av Cecilia - 1 augusti 2011 22:23

    Douglas med sina rosetter från Tvååker!!    

  Wilma undersöker trollen i trollskogen...... - mamma, stor näsa :)   

  Pappa och Wilma åker minitåg till Kalskrona från campingen.   

  Prinsessan badar mamma och pappa sitter på stranden och tittar på :)     Vi är hos PIPPI!!!    Pippis säng    Pippi och hennes pappa och Fridolf.    De små husen var super roliga och vara i.    Karlsson på taket och lillebror    Karlssons lekplats  

 Hemma hos Andys släkt i Målilla med gamle Bellman(15 1/2 år) still going strong!

Presentation


En blogg om mina kära hundar och deras träning och tävlingar. Även ett och annat inlägg om vår älskade prinsessa Wilma

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards