Alla inlägg under januari 2012

Av Cecilia - 9 januari 2012 20:44

Ja det har ju varit si så där med träningen under jul även om jag gjort en del. Men idag tog jag mig samman och träna lite inne. Kände inte för det men det blev en liten stund. Inomhus betyder antingen förbredande träning som ljud och rörelse, trix och konster, aktivering eller inlärning/finslipning av moment. Idag jobbade vi på det sistnämda. Vi lärde in nya moment i rallylydnaden till avancerad klass. Båda hundarna var super laddade och jobbade på med massa energi. Nu får jag börja bli duktigare på att planera och lägga upp träning så det blir gjort  

ANNONS
Av Cecilia - 6 januari 2012 21:39

Då har vi varit i Göteborg och på My Dog. Alltid lika mysigt och komma upp till familjen Björks privata hotell Torsdagensutställning gick väldigt bra, hård konkurrens av 6 i öppenkalssen stod 5 för championatet. Douglas skötte sig bra och visade sig mycket väl. Han fick exellent och ck och 2:a i öppenklass och blev oplacerad i bästa hanhund av 6. Men väldigt nöjd, super fin kritik. Fredagens utställning gick också väldigt bra lite pratigare men det var också mycket mer skall från andra i ringen idag. Jätte bra kritik och exellent även idag 2:a i öppenklass.Kritikerna komme rpå hemsidan sen.  Men jag är nöjd med dagarna även fast det varit ännu roligare att fira ett championat . Bex fick vara med på ett hörn han fick komma in och agera monterhund i rasmontern. Tyvärr blev han kär   direkt när han kom in så han var ju lite dryg och ha i montern men det funkade. Men han var inte lugna coola Bex... Men han lyckades ändå charma många. Nu vilar vi och myser i helgen för att samla kraft och gå tillbaka till verkligheten igen på måndag

ANNONS
Av Cecilia - 3 januari 2012 20:33

Idag blev det ett pass hoppteknik. Stutts på rakt och böjt spår. Killarna jobbade på super bra båda 2. imorgon beger vi oss mot Göteborg och My Dog utställningen på tor, fre. Det är bara Douglas som ska ställas men Bex får nog komma in och hjälpa till när vi ska stå i rasmontern på tor eftermiddag.

Av Cecilia - 1 januari 2012 20:41

Ja jag har svårt att njuta av nyår.....Hela dagen går ut på att planera och få hundarna att gå runder som är minst smärtfria utan för mycket smällande.

Tyvärr funkade inte eftermiddags rundan så bra, några idioter hade tagit sig längst ut på pirren för att skjuta smällare. Bex blev givetvis rädd eftersom det kom smällare efter smällare som ekade ute på pirren. Bex blev super stressade vilket gjorde Douglas låste sig i ett skall. Nattarundan gick lite bättre men när vi vände tolkade Bex nog det som lite flykt och blev lite stressad men inte blockerad. Bex var hos mamma hela natten. Funkade ganska bra, en jobbig 1 1/2 timme men det kunde ju varit värre. Han är väldigt skeptisk nu också men det är ju inte så konstigt efter allt smällande igår. Blev lite jobbigt slut på eftermiddagsrundan idag med när de smällde. Så nattarundan blir var för sig så de inte stressar upp varandra. Men överlag tycker jag att homeopat medicinen hjälpt bra, eftersom han släpper rädslan betydligt snabbare.

Douglas var fruktansvärt cool igår. Vi var 10 vuxna 5 barn och han låg bara mitt i allt och sov. Vid 12 slaget låg han och mös med mig i soffan. Så han bryr sig inte om raketterna. Men eftersom inte Bex var hemma kunde jag koppla av lite under kvällen. Vi hade en trevlig fest!

Presentation


En blogg om mina kära hundar och deras träning och tävlingar. Även ett och annat inlägg om vår älskade prinsessa Wilma

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bex och Douglas med Blogkeen
Följ Bex och Douglas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se