Alla inlägg den 14 februari 2010

Av Cecilia - 14 februari 2010 19:46

Idag har vi varit på Storegård och tränat Rallylydnad, egentligen skulle det varit spår men skogarna är fulla med snö så det blev annat. Jag hade båda hundarna med mig. Douglas fick träna först eftersom det är hans kurs, tills han blev trött sedan fick Bex jobba lite. Rallylydnad är ju inte riktigt min grej men jag tycker det är nyttigt att prova lite då och då. Douglas gick helt klart bäst, mindre skall och mer fokus vilket är super kul. Nog kom det skall men inte så mycket och ofta. Bex gick bäst när vi jobbade med avstånds belöningar. Då jobbade vi fotposition och fjärrdirigering sitt och ligg. Detta gjorde han riktigt bra. Rallylydnaden blir han rätt förvirrad och ganska passiv.

Igår var Wilma och tittade på djuren i djuraffären. En papegoja som snackade med henne och kaniner som hoppade runt och fiskar. Hon var väldigt nöjd och tyckte det var jätte kul. Sedan fick hon göra sin fika debut på Espressohouse. Hon fikade på majskrokar och vatten och satt i soffan och vinkade på folk som gick utanför. Super söt! Hon fick även en liten tur med pulkan efter Bex.

Imorgon har jag och Anki med Kanel äntligen hittat en dag och träna ihopa. Så mormor kommer till Wilma. Ska bli super kul och träna ihopa, vi har mycket samma tänk så det är kul och diskutera och prata.


Presentation


En blogg om mina kära hundar och deras träning och tävlingar. Även ett och annat inlägg om vår älskade prinsessa Wilma

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards