Senaste inläggen

Av Cecilia - 24 januari 2013 22:12

Grattis älskade Douglas på 5 årsdagen!! Tiden går fort....

 

 

     

Av Cecilia - 23 januari 2013 17:30

Vi började förmiddagen med lite fysiskt. Skidorna på och sen ut en runda. Uppvärmningsrunda med båda killarna lösa brevid mig. Sedan lämnade jag in Bex och spände för Douglas och så körde vi ett varv till. Han var riktigt duktig och i slutet drog han till och med mig lite. Han tyckte det var super kul! Totalt körde vi 3,5 km.


Nu i eftermiddag har jag änteligen tagit tag i träningen igen. Skrammelträning, rörelseträning, backa sidan om och bakdelskontroll. Douglas var super duktig på allt, skrammel träningen är ju lite obehagligt men gick bra ändå. Bex hade svårt för backdelskontroll och backa på högersida idag men det andra var inga problem.

Här kommer lite videoklipp på skrammelträning och rörelseträning på Douglas. Är lite sen i vissa klick så det är nyttigt att filma  


    
  

 Av Cecilia - 21 januari 2013 21:11

Igår hjälpte Wilma mig att ge hundarna lite tankenötter. De fick aktivtetsleksakerna och godissök inne. Har varit dålig på att hinna med dom i aktiveringssyfte på några dagar. Men ska försöka bli bättre nu igen. Imorgon ska de få följa med på en sväng med skidorna i allfall. Så fysisk aktivitet är det inte brist på men kanske lite mentalt just nu   

Av Cecilia - 15 januari 2013 14:15

Idag tränade både jag och killarna vår kondition. 35minuters tur på skidor, killarna blev lite trötta för i slutet fick jag kalla på dom rätt mycket för att de skulle hålla tempo. Men deras matte var minst lika trött men väldigt nöjd med min insatts. Jag bara älska denna motionsform, det är så skönt! Synd att Skåne inte bjuder på snö någon längre tid. Gäller och passa på! Så därför riktar jag ett stort tack till min älskade mamma som kom och åt sin lunch här innan hon skulle jobba och va med Ebba så jag kunde ge mig ut!!

Av Cecilia - 9 januari 2013 20:30

Idag jobbade vi med lite lydnadsmoment och några rallymoment. Douglas var lite överladdad och det kom lite skall men var väldigt duktig på och ha tålamod i dag och inte belöna minsta lilla vink till skall utan bara vänta ut honom tills han var tyst. Gick rätt bra, när vi sen körde honnören var han näst intill helt tyst  

Momenten vi körde igenom i rally var fortfarande backa och sen sända till kon + fotgående med kontakt på båda sidorna. Backningen är fortfarande vårt tyngsta moment och det går inte så jätte mycket framåt men vi jobbar på. Lydnadsmoment var inkallning och apport. Båda killarna jobbade på bra!

Av Cecilia - 7 januari 2013 10:58

Idag blev det slalomträning på olika sätt. Bermuda triangeln, raksträcka och port för port. I dag körde jag båda sidorna. När jag jobbade port för port konsentrerade jag mig på rätt ingång oavsett hur vi kom emot. Douglas gick bra var taggad och positiv. Bex var också väldigt taggad men hans energi räcker inte lika länge. Men det gör ju inget, för han kan snart skylla på veteran åldern :-) och hans energi att vilja träna är viktigast. Jag är nöjd med deras prestation idag.

Av Cecilia - 6 januari 2013 15:06

Absolut inte lapphundsägar väder......hundarna blir grymt skitiga nu :-( vädret gjorde att valde och städa ut julen ch tiden bara försvann. Så jag fick köra 2 flugor i en smäll, promenad + aktivitet. Det blev godis letande i barken i träden, på marken. Sen körde vi backträning upp och ner 5-6 gånger....tar på både matte och killarna vill jag lova :-) avslutade med lite balansövningar på stenar och stockar. Imorgon hoppas vi hinna med lite träning.

Av Cecilia - 1 januari 2013 20:25

Idag hade jag tränarassistans när jag tränade killarna, dvs. Wilma. Killarna fick jobba med aktivitetsleksakerna idag och Wilma hjälpte mig att fylla på korv i aktivitetsleksakerna. Killarna jobbade på bra, men Douglas var den som tyckte det var roligast.

Här kommer lite foto........idag har vi bara haft mys dag!!


Syskonkärlek!!    

  Myskillar

    Lilla prinsessan!

Presentation


En blogg om mina kära hundar och deras träning och tävlingar. Även ett och annat inlägg om vår älskade prinsessa Wilma

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se