Alla inlägg under januari 2011

Av Cecilia - 20 januari 2011 13:26

Efter en lång väntan kunde man idag faktiskt köra lite. Ja lite vårkänslor fick man idag när solen sken och snön nästan är borta. Men vi vet ju alla att det kommer förmodligen en köldknäpp till med lite snö. Men det gäller och passa på. Mår fortfarande dåligt men har ingen feber. Men efter varje aktivitet jag gör får jag vila. Men blir knäpp av att sitta hemma och göra ingenting.

Därför byggde jag upp lite hoppteknikövningar idag till grabbarna, 2 olika. Som vi kunde köra efter vi varit ute lunchrundan. Då är de ju redan uppvärmda. Då behöver jag inte vara så aktiv. det är ju bara att släppa på dom och sen sköter dom ju jobbet. Det märktes att det var längesedan båda var taggade och tyckte det var super skoj. Douglas lite för taggad, blev lite prat också. Sedan shapade jag dom på 2 portar slalom några gånger. Mer fick de inte idag men de har fått gjort lite och eftersom det var så längesedan så får vi börja långsamt och bygga upp oss igen. Nu ska jag vila lite innan min lilla prinsessa kommer hem. Så jag orkar ge henne lite också. Foto från dagen.

 


         

Av Cecilia - 16 januari 2011 19:45

Änteligen kunde man träna ordentligt. Vi hade förmånen att hyra in oss i ett ridhus i förmiddags. Det var jag och Anna som tränade. Jag började med Douglas och jag säger bara WOW!!!!Han är så cool nu och så fukuserad. Jag hade väl ingen super träningsplan idag eftersom det är så längesedan. Vi körde lite av varje. Fritt följ, inkallning, läggande, slalom mellan benen(shapade), hoppade på ett hinder i 8. Det är sån glädje i och träna med honom så man hade önskat man kunde träna i timmar. Men nu är jag väldigt ordentlig att sluta i tid innan han blir trött så skallen inte kommer. Bex hade lite mer glädje idag och lite mer energi men fortfarande saknas det en del för att bli vanliga Bex. Men Bex fick köra fritt följ, inkallning, början till ruta och apport coh 8:an över hinder. Tack Anna för en trevlig förmiddag!!

Börjar må dåligt i kroppen igen. Ont i kroppen och fryser.

Av Cecilia - 15 januari 2011 21:18

I dag är jag super nöjd med vad jag hunnit med. Tvättat 2 maskiner tvätt. Varit på gympa med Wilma. Helgens glädje!!!

Tränat killar på lite trix och konster. Men Bex är fortfarande super tråkig och träna han har ingen egen vilja att försöka. Är lite orolig eftersom han alltid har tyckt det varit roligt att shapa in trix och sånt innan. Kan fällningen ta så mycket energi från dom?? För trix och konster han kan gör han gärna. Ja vi får väl se vad som händer med honom. Douglas däremot är så öppen och lär sig super snabbt när man shapar nu. Super kul......kanske blir han som får göra freestyle i stället.

I eftermiddag har vi varit och lekt hos en av mina kompisar som har en son som är lika gammal som Wilma.

Imorgon blir det träning med Anna och kanske Erica. Vi hoppas kunna vara i ett ridhus så vi slipper all is. Får se vad som ska tränas beroende på var vi ska vara.

Av Cecilia - 10 januari 2011 20:52

Idag har jag och killarna tränat lite trix och konster i inspiration av Freestyletävlingarna i Göteborg. Det var Douglas som var mest taggad, jag shapade snurra runt mina ben och slalom. Bex bjöd inte på något och gav upp direkt så han fick jag göra lite gammalt med.

Av Cecilia - 9 januari 2011 19:21

Ja det har vel inte varit en kanon helg i Göteborg om man ser till resultaten. Men ser man det från Douglas utveckling så har det hänt massor även om jag har svårt att se det så positivt just nu.

Lördag fick vi slät 1:a men med super fin kritik, han föll på något ljusa ögon och lite lång i kroppen. Söndag hade jag alla odds med mig, var bara jag som kunde plocka han certet när har man sådant flyt.......Men tyvärr lyckades vi inte idag heller  Som domaren sa till mig ni är väldigt nära ett ck och cert men han är lite för mjuk i ryggen när han står uppställd............ Blir så ledsen, kunde väl fått avsluta med det när han varit så super duktig hela helgen. Men super grattis till Mikaela och Bless som tog hem Bir och sitt första cert idag!!!

Men vi har haft en mysig helg, igår tittade vi lite på agilitytävlingarna och oj vad man blir sugen att komma igång igen. Idag tittade jag och Douglas på Freestyle, blev väldigt inspirerad och lite sugen på att testa med Bex. Vi får väl se, får väl ta reda på lite mer om sporten och vad som krävs.

Imorgon är det åter till verkligheten.

Av Cecilia - 6 januari 2011 20:03

Idag har varit en väldigt flitig dag. Förmiddagen gick till att städa ut julen och en ordentlig storstädning av huset.....görs inte allt för ofta   Wilma har sovit hos mormor och morfar i natt, så det gäller och passa på och göra sådant när hon inte äe hemma.....går ju lite fortare då   När det var lunchrunda för killarna kläde jag mig för en provtur med skidorna. Det var super roligt och mysigt men har inte fått in tekniken riktigt än. Tanken var ju att spänna fast Douglas i en lina framför sen men det får nog vänta ett tag. Får nöja mig med att ha dom lösa brevid mig så länge. Men det har de inget emot!

 

Nu har jag packat in för resan till Göteborg imorgon. Douglas och jag ska ställa ut på My Dog både lör och sön.

Lovade och sätta in bild på halsbanden jag sytt.....med lite hjälp av min kära mamma  Har bara kort på Douglas halsband för Bex blev lite för stort så jag måste sy om det lite.

Så nu är vi klara för sommarens tävlings säsong!!! Kanske ska träna lite också, räcker inte bara med ett snyggt halsband kanske......  

Av Cecilia - 4 januari 2011 19:25

Ja idag har varit en tung dag, vi har haft begravning för min älskade morfar. Jag har varit väldigt lugn och trygg hela tiden men när vi väl kom fram bröt jag ihopa. Det jobbigaste är inte själva begravningen utan alla som kommer som är ledsna och sen att veta att morfar ligger i kistan. Tycker det är fruktansvärt obehagligt. Jag tycker att vårt förväl av morfar på hospis var mycket mer värdefullt än vad begravningen var. Tycker mest det är ett illa måste. Men nu är det överstökat och jag får ju såklart ändå tacka alla som kom och stöttade oss idag!

Men som jag skrivit innan och sa till dig i kyrkan hoppas jag att du valde den snabbaste bilen och njöt av åkturen, jag hoppas även du hittade ett stort moln där vi alla får plats som du uttryckte det. Älskar dig morfar!! Jag vet att du kommer vara med oss ändå på ditt vis!     

Av Cecilia - 3 januari 2011 21:17

Douglas första parningen med Zayonara har tagit veterinären konstaterade med ultraljud att där var små i magen :) Nu väntar vi med spänning för att se hur många! Om en månad vet vi hur många   Mer om kombinationen kan ni läsa på

http://www.123minsida.se/raevrackans/20181951

Presentation


En blogg om mina kära hundar och deras träning och tävlingar. Även ett och annat inlägg om vår älskade prinsessa Wilma

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards